A legutóbbi tájékoztatásunk óta az önkormányzat túl van egy rendkívül sikeres falunapi rendezvényen, melynek képei megtekinthetőek a honlapunkon.

Ugyancsak megrendezésre került az idősek napi rendezvényünk, melyen helyi és szomszéd településekről érkezett csoportok köszöntötték a településen élő szépkorúakat.

Az önkormányzat az eltelt időszakban maradéktalanul ellátta közfeladatait, mindemellett az elmúlt időszakban a jövőre nézve is jelentős lépéseket tett.

Megtörtént 2011.december 31-i hatállyal a Teskándi körjegyzőségből történő kiválás, illetve Babosdöbréte, Böde, Hottó községek megalakították a Babosdöbrétei körjegyzőséget, mely 2012.január 1-vel kezdi meg működését. ( bővebben a honlapon – testületi ülések címszó alatt )

Az önkormányzat, és segítségével, támogatásával a helyi civil szervezetek és az alapítvány összesen 6 db pályázatot nyújtottak be a Leader program keretében a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium által kiírt pályázatokra.

Mivel a Hottói faluház épületének esetében egyenlőre nem látunk pályázati lehetőséget, ezért az önkormányzat vezetése az épület állapotának ismeretében mindenképpen saját erő felhasználásával tervezi a jövő évben felújítását, átalakítását. Azért, hogy minél több helyben élő véleményét megismerjük a tervezett felújítással kapcsolatban fontosnak tartjuk a fejlesztés megismertetését.

Mind az eltelt időszakban végzett tevékenységünk megismertetése érdekében, mind pedig a tervezett fejlesztések ismertetése okán 2011.december 2-ra közmeghallgatást hívunk össze, melynek meghívóját megküldjük a lakosság részére.

Idén is megrendezésre kerül a gyermekek számára a hagyományos mikulásnap – Mikulásnapi játszóház címmel, 2011.december 6-án.

És a 2011-es esztendő helyi programjainak zárásaként 2011.december 23-án ismét, már hagyományosan megrendezésre kerül a Hottói Betlehemes Játék, melyre mindenkit sok szeretettel várunk.

Információk, hírek, ülések jegyzőkönyvei és sok egyéb más továbbra is elérhetőek azonnal és aktuálisan a www.hotto.hu oldalon, ahol várjuk észrevételeiket is a honlappal kapcsolatban.

Elérhetőség, kapcsolattartás:
Vincze Ferenc polgármester
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-948-3822

Tisztelettel:
Vincze Ferenc
Hottó polgármestere