A KISHOTTÓI NÉPDALKÖR idén is aktív részese volt a falumúzeumban megrendezett eseménynek. A kulturális programmban Vajda József által gyűjtött népdalok által összefűzött népdalcsokorral szórakoztatták a közönséget. A népdalcsokrot Tulipán Katalin- a népdalkör vezetője- állította össze.
A falumúzeumban található hottói kovácsműhelynél táborozott le és várta sok finomsággal vendégeit, és a látogatókat a népdalkör, melynek tagjai az otthon előre elkészített, megsütött finomságokat és tésztákat kínálták az arra látogatóknak.Volt ott sok finom pogácsa, édes tésztából vagy ötféle, köszönhetően a tagoknak és nem utolsó sorban Mühlné Marikának. A Az énekkar tagjaival tartott Németh Dezsőné, Rózsi néni is, aki természetesen "szeretet rétest" kínált az arra tévedőknek, mely így gyorsan el is fogyott.Az idei évben a népdalkör recepteket is vitt magával, így akit a finomságok otthoni elkészítése is érdekelt, annak ezzel is tudtak segíteni.
A hottói műsor kibővült " Rózsi néni" műsorával is, kit a népdalkör tagjai bátorítottak és ezt a közönségnek egy szép verssel hálálta meg.
Minden résztvevő nagyon jól érezte magát és örömmel tölthet el mindenkit az, hogy ismét kellemes perceket szereztek az arra látogatóknak.

Bővebben a képeken: