Tisztelt Hottói, Zalaszentmihályfai Lakosok!

 

A rendkívüli járványhelyzetre, illetve a közelgő, sok embert megmozgató halottak napjára tekintettel szeretném kérni Önöket, hogy a jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályokat betartani szíveskedjenek.

Teszem ezt akkor, amikor már lassan egy hete karanténban töltöm időmet a koronavírus miatt.

Higgyék el, ez ma, jelenleg nem csupán egy érintett kérése, hanem mindenkié, és amennyiben közösen nem tesszük meg azokat az intézkedéseket, melyek fontosak a további fertőzések elkerülése érdekében, úgy a jelenlegi állapotoknál csak rosszabb lehet. Az ellátórendszer rendkívüli módon leterhelt!

Kérek mindenkit, hogy a maszkviseléssel, távolságtartással kapcsolatos törvényi előírásokat a hivatalokban, közösségi tereken, a boltokban, vendéglőkben és mindenhol, ahol bárkivel is találkoznak családtagjaikon kívül, próbálják meg betartani.

A temetőkre természetesen a maszkviselés nem vonatkozik, azonban fontos, hogy a családok, ha lehet, minél kevesebb kontaktusba kerüljenek.

Bízom abban, hogy településünk felelős polgárai megtesznek mindent annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb problémát okozza számunkra a jelenlegi helyzet.

Egyben kérek mindenkit, hogy ha és amennyiben a jelenlegi helyzet oly mértékű változást okoz életében, melyet önállóan, vagy családtagjai segítségével nem tud megoldani, úgy azt jelezze az Önkormányzat felé, hogy segíteni tudjunk.

Köszönettel:

 

Vincze Ferenc

Hottó polgármestere